Arbejdsmetoder


BK Rengøring vil være de bedste, og derfor går vi også højt op i, at din rengøringshjælp altid er i top hver gang.

Vi har derfor udviklet et koncept, som sikrer dig en god og ren oplevelse.  

Konceptet for vores rengøring går udover den lavpraktiske udførelse af arbejdsopgaver, og sikrer, at vores ansatte altid gør brug af professionelle og skånsomme rengøringsmetoder, når de arbejder i teams af flere.

Det både højner de ansattes psykiske arbejdsmiljø og foregriber daglige problemer ved sygdom, ferier og lignende. 

 
At arbejde i teams gør kæden stærkere

I rengøringsbranchen er det for vane kun at specialisere én person inden for en bestemt arbejdsopgave, hvilket kan være problematisk, når der eksempelvis opstår sygdom, ferie, udskiftning af personale og weekendarbejde.

Her er kæden ikke stærkere end det svageste led, og det går i sidste ende udover kunderne, hvilket i vores øjne ikke er holdbart.

Vi arbejder derfor i teams af minimum 3-4 personer, som udelukker disse problemstillinger, og som sikrer en effektiv overlapning af personale samt en professionel rengøring uanset hvad.

Som etableret rengøringsfirma må vi erkende, at der ofte forekommer udskiftning af personale, og det kan ofte være til stor gene for vores kunder i overgangs- og oplæringsfasen.

Ved vores teamarbejde løser disse problemstillinger sig selv, når der går et team af 3-4 personer, som dagligt er integreret i rengøringsprocesserne. 
 

Vi har glade kunder i hele landet.

Kontakt os idag og lad os tage en snak om hvad vi kan gøre for dig.

Kontakts os