Om os

Bk Rengøring er et rengøringsfirma, som specialiserer sig inden for erhvervsrengøring og boligforeningsservice til boligforeninger.
BK Rengøring har en særskilt afdeling til boligforeninger med rengøringsmedarbejdere, som arbejder i teams og samarbejder om et yderst professionelt og fejlfrit resultat hver eneste gang. 

BK Rengøring er i dag et af Nordjyllands største rengøringsselskaber med lige knap 60 ansatte, som alle arbejder ud fra et fokus på god kommunikation og struktur både mellem ansatte samt mellem ansatte og kunder. 

Selvom virksomheden er stor og har mange forskellige rengøringsopgaver, så er det en naturlig del af vores hverdag, at der altid er løbende kommunikation mellem den enkelte kunde og den kontaktperson, som kunden har fået tildelt. 

Idet kunden altid kun har én kontaktperson, sikrer dette også et mere tillidsfuldt samarbejde, som forløber mere gnidningsfrit og dermed resulterer i et mere professionelt slutresultat ud fra kundens individuelle behov og ønsker. 
 


Manden bag BK Rengøring

Manden bag BK Rengøring er den 35-årige nordjyske erhvervsmand, Thomas Bjuring, som i de seneste 12 år har beskæftiget en lang række virksomheder i Aalborg.

Thomas driver BK Rengøring som en meget struktureret virksomhed med kvalificerede og erfarne medarbejder, og det er blandt andet også derfor, at BK Rengøring kan tilbyde et af de bedste koncepter inden for erhvervsrengøring og boligforeningsservice. 

Udover at være ejer af BK Rengøring, så er Thomas også en sportens mand, der, både som privatperson og med sit rengøringsfirma, bakker op om sporten. Thomas sidder i bestyrelsen i Dansk Karate Forbund, og så er han administrerende direktør for Aalborg Pirates. 

Thomas kører i et helt bestemt gear og er drevet af et særligt mål, hvor succes er den eneste mulighed. Netop derfor har han indvundet respekt i erhvervslivet, hvor han blandt andet egenhændigt har bygget BK Rengøring op fra bunden til at være en succesfuld og kvalitetsbevidst virksomhed. 
 

 

Vi glæder os til at byde dig velkommen som kunde hos BK Rengøring, og vi garanterer et professionelt rengøringsarbejde hver eneste gang.
Er du interesseret i at høre mere om vores rengøringsservice både til boligforeninger, erhverv og privat, så kontakt os lige her til en uforpligtende snak.

Vi har glade kunder i hele landet.

Kontakt os idag og lad os tage en snak om hvad vi kan gøre for dig.

Kontakts os